Verkoop meer door promoties en upselling

Een bestelsite van booq zet wat jij te bieden hebt in de schijnwerpers. Ook kan de bestelsite automatisch cross- en upselling-suggesties geven waarmee je je omzet laat stijgen!

Get in touch Meer weten? Neem contact op

Promoot gerechten en dranken

Meer verkoop door logische suggesties

Breng je margemakers in beeld

Pakkende promoties

Met een bestelsite breng je specifieke artikelen eenvoudig onder de aandacht bij jouw gasten. Zo zien ze bijvoorbeeld het weekmenu, je nieuwe pizza topping of het broodje van de dag. Is je bestelsite gekoppeld aan je kassa? Dan worden prijzen die je wijzigt in de beheeromgeving automatisch aangepast op je bestelsite.

Toepassing van cross- en upselling

Door de toepassing van cross- en upselling-suggesties wordt het bestelproces voor klanten vereenvoudigd. Ook verkoop je per klant meer door op de bestelsite logische keuzeopties aan te bieden, bijvoorbeeld een grote cola, extra kaas bij een pastagerecht óf een Italiaanse bol als broodje. Bij welke artikelen je cross- of upselling-suggesties wilt tonen bepaal je zelf in de beheeromgeving.

Aan de slag

De bestelwebsite en zuilen voor broodjes, friet en snacks zijn echt een succes! Gasten geven aan dat ze het heel prettig vinden dat ze online kunnen bestellen, en we zien het ook terug in de omzetcijfers. Die zijn goed!

Michel Huigevoort

TerSpegelt - Eersel

Klantverhalen

Bouw de perfecte workflow brick by brick

booq is het alles-in-één businessplatform dat met je bedrijfsvoering meegroeit. Hoe meer Bricks je koppelt, hoe meer exponentieel voordeel je behaalt in je bedrijfsvoering

Ontdek het platform
Ontdek het platform

Wat kan booq Bestelsites voor jou betekenen?

Ervaar zelf hoe een bestelsite het bestelproces optimaliseert én voor meer omzet zorgt.

Get in touch Meer weten? Neem contact op

Ready, set

Geef jouw business een boost met totaaloplossing booq. Onze expert van de dichtstbijzijnde dealer neemt zo snel mogelijk contact met je op. The future in your hands!

Unieke features voor jouw branche
Jij bepaalt welke bricks en integraties waar en wanneer nodig zijn
Meer connectiviteit en flexibiliteit

Go!

Ons team staat voor je klaar! We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een gratis demo!

Laat je ondertussen inspireren op onze blog