Kies voor moeiteloos artikelbeheer

In de beheeromgeving van booq Bestelsites beheer je eenvoudig en snel zelf je artikelen. Prijswijzigingen doorvoeren, artikelfilters toepassen of menu’s aanmaken, dankzij de gebruiksvriendelijke beheeromgeving heb je het in een paar klikken voor elkaar!

Get in touch Meer weten? Neem contact op

Eenvoudig artikelen aanmaken en wijzigen

Bestelsite actueel houden kost minder tijd

Eenvoudig upselling-suggesties instellen

Artikelen toevoegen of wijzigen

Artikelen voeg je snel en eenvoudig zelf toe. Ook teksten bij gerechten of drankjes kun je zelf aanpassen. Maak je bestelsite aantrekkelijk én nog professioneler door foto’s toe te voegen bij artikelen. Ook handig, artikelwijzigingen die je doorvoert in de beheeromgeving worden naast je bestelsite bijvoorbeeld ook automatisch zichtbaar op je bestelzuilen.

Get in touch

Creëer een digitale menukaart

Maak jouw menukaart ook digitaal zichtbaar. Zo is het voor klanten duidelijk wat jouw zaak te bieden heeft. Creëer in de beheeromgeving je digitale menukaart door nieuw aangemaakte artikelen toe te voegen aan artikelgroepen. Ook kun je slim meer verkopen door keuzemenu’s aan te maken en aan te bieden op je bestel website.

Toepassen van artikelfilters

Maak gebruik van artikelfilters om gerechten op jouw bestelsite makkelijk vindbaar te maken voor klanten. Zo kun je filters toepassen om te selecteren op soort gerecht, allergenen, vegan of non-alcoholisch.

Via de booq-webshop bestellen onze klanten eenvoudig online en wij zorgen dat de bestelling op de gewenste tijd klaarstaat. Zo heten wij onze klanten welkom onderweg.

Niek Weghorst

Avia Weghorst - Meerdere locaties

Klantverhalen

Bouw de perfecte workflow brick by brick

booq is het alles-in-één businessplatform dat met je bedrijfsvoering meegroeit. Hoe meer Bricks je koppelt, hoe meer exponentieel voordeel je behaalt in je bedrijfsvoering

Bekijk het platform
Bekijk het platform

Wat kan booq Bestelsites voor jou betekenen?

Een professionele én aantrekkelijke website die gemakkelijk te onderhouden is. Neem contact op en ontdek het zelf!

Get in touch Hulp nodig? Neem contact op

Ready, set

Geef jouw business een boost met totaaloplossing booq. Onze expert van de dichtstbijzijnde dealer neemt zo snel mogelijk contact met je op. The future in your hands!

Unieke features voor jouw branche
Jij bepaalt welke bricks en integraties waar en wanneer nodig zijn
Meer connectiviteit en flexibiliteit

Go!

Ons team staat voor je klaar! We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een gratis demo!

Laat je ondertussen inspireren op onze blog